Христина Витанова замени Маджид с младо лъвче? (Вижте кой е новият й)

Гласувайте за статията

Изненадваща промяна е настъпила в любовния живот на Христина Витанова.

Христина Витанова стана популярна с връзката си с Благой Георгиев, от когото има две деца и много спомени за изневери. Гимнастичката така и не успя да го заведе до олтара, а скоро след като се разделиха, Джийзъса пристана на бременната от него Есмер Омерова. Хриси се покри за известно време от светски шум, докато в края на миналата година не се завърна с гръм и трясък с новината, че е забила крупен бизнесмен, който й е върнал вярата в любовта.

Христина Витанова и господин Маджид, който управлява верига за бързо хранене у нас, се появиха първо на романтична ски екскурзия, а за рождения му ден влюбената красавица му спретна стилна изненада. Доскоро всичко изглеждаше перфектно, но явно само повърхностно. В светските среди упорито се носи слух, че тя е заменила заможния си любим с нов, по-млад левент.

Христина Витанова е била засечена заедно с двете си деца Йоана и Давид в столичен ресторант. Първоначално били три, но скоро станали четирима. Към масата им се присъединил млад и красив господин, който се държал свойски и приятелски с двете деца и видимо и те го харесвали. Тайнственият господин се забавлявал с децата и явно няма нищо против да замести биологичният им баща, с когото се виждат веднъж – два пъти в годината, пише vsekiden.com.

Христина Витанова с нова тръпка

Близки на гимнастичката също споделят впечатления от новата й авантюра. Те определят избраника й като много готин, висок, силен, привлекателен и видимо грижовен към нея. Обичал я и й бил верен. Това поражда въпроса как толкова бързо Хриси успя да замени Маджид, с когото изглеждаха толкова влюбени, както и дали причината за раздялата им е в нея или в него. Където и да е истината, Христина Витанова има право да търси и да намира своето щастие без значение чие мъжко име носи то.

Христина и Маджид

Христина и Маджид

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар