Христина Витанова дарява Лазгин с момче, той позлатява и двамата (Подробности)

Гласувайте за статията

Христина Витанова ще дари Лазгин с наследник след броени месеци.

Гимнастичката Христина Витанова е бременна за трети път, както стана явно в края на миналата година. Очаква се бебето да проплаче през пролетта. Всичко преминава нормално и се очаква раждане без усложнения. Лекарите са дали категоричното си мнение, че първото дете на богатия бизнесмен ще е момче.

Това е направило Лазгин Маджид още по-нетърпелив за щастливото събитие. Влюбените са в трескава подготовка за появата на новия член на семейството им. Заговори се, че Христина Витанова ще пристане на избраника си преди да роди. Засега обаче няма информация дали това се е случило. И да е така, вероятно двамата просто са подписали, а пищната сватба ще остане за след появата на наследника им.

В последните месеци бившата на Благо Георгиев съвсем се е покрила и това не ни дава възможност да я зърне с наедряло коремче. Но Лазгин бди над нея денонощно и не дава и пиле да прехвръкне около нея. Сега Христина Витанова се е отдала на активна почивка и още по-активна подготовка на всичко необходимо за бебето.

Тя вече има солиден опит с отглеждането на деца за своите години и притеснение е характерно по-скоро за нейния любим. Той хвърчи постоянно по магазините в търсене на най-доброто за бъдещия си наследник. Детската стая вече е обзаведена и бизнесменът се е погрижил нищо да не липсва на красивата му жена и сина му. След раждането пък й е обещал да я заведен на почивка където поиска по света, пише hotarena.net.

Лазгин е по-нетърпелив и от Христина Витанова за предстоящото раждане

Лазгин е по-нетърпелив и от Христина Витанова за предстоящото раждане

Бъдещите родители са заедно от около година, но връзката им се развива на бързо обороти. Освен за новородения си син, след няколко месеца Христина Витанова ще се грижи за общо трите си деца. След раздялата с Джийзъса Йоана и Давид останаха при нея, а Лазгин ги приема като свои.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар