Христина Витанова в атака за Благой Георгиев (Иска си го обратно)

Христина Витанова в атака за Благой Георгиев (Иска си го обратно)
5 (100%) 2 votes

Христина Витанова отново в атака за Благой Георгиев. Иска си обратно бащата на децата си

Тя започна да дава подобни сигнали веднага след раздялата му с Куини Алис. Побърза да публикува своя снимка в социалните мрежи, на която се вижда колко е щастлива от случилото се. В последните дни обаче е още по-настъпателна. Атакува по всякакъв начин Благо като намесва и децата им, знаейки колко е превързан футболистът към наследниците си. Изпраща му нарочно направени снимки на сладураните, за да го умилят,  дори направи малко клипче, на което малката Йоана обяснява на баща си колко много го обича. И разбира се, колко голяма е за нея липсата на таткото. Малкият Давид е само на специалните фотоси, предназначени за татко му. Но, засега…

Христина Витанова

Христина Витанова си иска Благо обратно

Явно в манипулациите Христина Витанова е доста добра. Особено когато има някаква цел, а в случая всичко е очевадно, на всяка цена иска да си върне футболиста.

И как иначе. Положението й в момента не е никак розово. Без да има някакво специално образование, опит и професия, тя не може да се справи сама. Колкото и да й помага близката й приятелка Алисия, за което вече писахме.

Христина Витанова

Футболистът има силна връзка с децата си

В момента на красавицата й липсва силната подкрепа на Благой Георгиев и най-вече финансовата такава. Христина Витанова е свикнала с високия стандарт на живот, който й осигуряваше Благо. Тя не работеше, когато той беше с нея, но си живееше живота, не се лишавяше от нищо и не мислеше за нищо, споделят близки до хубавицата. А и с Благой до себе, с неговите познанства и връзки, тя по-лесно ще се рализира. Ако успее да си го върне.

Изгледите за успех не са много големи. В момента плейбоят е хлътнал по руска красавица танцьорка, с визия досущ като на Анджелина Джоли. И за това писахме. Танцьорката и парньорът й по танци дори са се изявявали пред руския президент Путин, твърдят от Hotarena.net.

Заради руската хубавица, Благо заряза Куини Алис. Въпреки, че я остави безутешна, моделкара няма намерение да се връща назад.

Но Христина Витанова е друго нещо. Кръшканията на бащата на децата й не са нещо ново за нея. И си го иска обратно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар