Христиан Гущеров с торта евтинджос за РД (Снимки от празника му)

Христиан Гущеров празнува с торта евтинджос рождения си ден, видя Kliuki.net.

Милионерският наследник стана на 34, а по повода, съвсем очаквано, половинката му Светлана Гущерова го засипа с лигави обяснения в любов. Естествено, в социалните мрежи, за да видят всички колко голямо е семейното им щастие.

„Той – Христиан, моят Христиан, моята душа, сърце, първа мисъл и безмерна любов става на 34! Бъди ми жив и здрав поне още 10 пъти по толкова и знай, че ще бъдем заедно във всеки един следващ живот!“, написа пенсионираната плеймейтка.

Доста подигравки обаче отнесе тортата за рожденика. Която изглеждаше като някакъв набързо скалъпен евтинджос с аматьорска украса. Особено на фона на грандиозните торти, които той подарява на съпругата си за празниците й.

Затова и мнозина заподозряха, че сладкишът е ръчно правен от самата Светлана. Обяснение, което звучи повече от логичною, предвид буквално нахвърляната украса върху десерта. И не твърде красиво изписания надпис „Честит рожден ден, любов моя“, на английски.

3-годишната дъщеря на Гущерови пъкпоздрави родителя си с картина, на която той е изобразен като прасето от детското „Пепа Пиг. Дали случайно или не, можем само да гадаем. Но онлайн зевзеците не пропуснаха да бъзикат богаташа, че изглежда досущ като на рисунката.

1 коментар
  1. Анонимен казва

    Лиза Стоилова,
    От визитката Ви разбрах, че в свободното си време четете книги.
    От „статията“ по-горе оставам с впечатлението, че нямате никакво свободно време.
    Моля Ви, намерете време за себе си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.