Християн Гущеров отмени годежа със Светлана заради ареста (Богаташът се покри вдън земя след резила)

Гласувайте за статията

Християн Гущеров отмени годежа с любимата си, богаташът не може да преживее резила с ареста

Християн Гущеров е отменил годежа с плейметката Светлана Василева. Целия панаир около ареста му дни преди да се сгоди с любимата си, с който влезе в криминалните новини го извадиха от равновесие.

Цели 13 дена Гущеров младши не си е показвал носа навън. Не искал да напуска имението си в Бояна. Той се почувствал много зле и не искал да контактува с никого. Именно депресивното му състояние го накарало да отложи годявката с любимата си. Нито му се празнувало, нито искал да види най-близките си.

Християн Гущеров и Светлана Василева в къщи

Боят и срещата с властите повлияли на психическото състояние на младия милионер. Не можел да се отърси от резила, в който стана главен герой.

И нищо чудно да е така защото хора близки до фамилията разкриват, че Християн по принцип си е голям домошар. И недоумяват защо му е трябвало да ходи на дискотека посред нощ и да влиза в бой. Така, че предпочел да се покрие у дома докато скандала отшуми. Пък и по му е добре да си стои кротко у дома без да участва в шумни купони.

Неговите гардове се грижели за покупките като и за плеймейтката Светлана Василева, предават от bgdnes.bg. Която излизала често за да ходи на фризьор и на разни други женски глезотии. Но веднага бързала да се прибере в къщи за да не дразни любовника си с отсъствието си.

Не става ясно дали и сватбата няма да е мираж след като черна котка мина път на моделката, която много се хвали с предстоящия годеж. Но за съжаление пищното тържество така и не се състоя.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар