Хоуп Хикс засенчи Мелания Тръмп с визия (Вижте най-красивата дама в антуража на Тръмп)

Гласувайте за статията

Мелания Тръпм позеленя от яд, Хоуп Хикс я отвя с визия в Япония, дори президентът Тръмп не откъсна поглед от нея цяла вечер

Мелания Тръмп получи удар под кръста от най-красивата дама в антуража на президента Тръмп. Новоназначената за директор по комуникациите Хоуп Хикс я сложи в малкия си джоб с визия на прощалния банкет даден от японския премиер.

Всички очакваха първата дама да стане звездата на вечерта. Но  29 годишната асистентка на Щатския президент успя да събере погледите с изключителната си визия. Въпреки, че Мелания безспорно изглеждаше зашеметяващо в яркия си тоалет все пак младостта на красивата Хоуп й изигра лоша шега.

Най-красивата дама в антуража на президента, която дойде от модния подиум в Белия дом успя да заслепи даже жената на шефа. Бивша моделка, дефилирала  на червения килим с дизайнерските тоалети на  Иванка Тръмп младата служителка в президентската администрация бе избрала твърде необичаен костюм.

Тя се появи в женска версия на черен смокинг и с това успя да покори гостите на приема и интернет потребителите. Госпожицата накара първата дама да бледнее пред нея. А някои заподозряха в облеклото на красавицата и остроумен намек към Доналд Тръмп. С мъжкото си облекло прелестната девойка се пошегува с мъжествеността на президента и неговите сексистки забележки, които понякога прави, предават от spletnik.ru.

Публиката е единодушна, че красавицата трябва по-често да излиза под светлината на прожекторите и да радва почитателите си с яркия си образ. Вярно, че кариерата на Хоуп Хикс като най-близък сътрудник на Доналд Тръмп не е толкова интересна като тази на модел, която заряза. Но такава хубост като нейната не трябва да стои на тъмно.

Вижте още снимки на Хоуп Хикс в нашата галерия!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар