Истината за хонорарите на фолк звездите по празниците!

Гласувайте за статията

Какви хонорари ще припечелят фолк звездите по празниците?

Андреа разкрива част от финансовата кухня на фолка

Мълвата разпъва какви ли не фантастични суми, пише HotArena.net. Там Андреа опровергава клюката, че на Преслава й броят по 40-50 бона за участие и че велинградските хотелиери били готови да изпълнят условията на фолк дивата. Засега се знаело със сигурност, че единствено Глория е договорила тарифи от порядъка на 15 000 лева, което е 4-5 пъти повече от обичайните й печалби в редовните участия. Празнична тарифа има и за Ивана, която вместо по 5 бона щяла да прибере по 10. И Анелия се е уредила с работа по празниците, като в новогодишната нощ дори имала уговорени участия в два различни хотела в Правец: до и след полунощ. Истината е, че такива празници за фолк изпълнителите са като жътвата за фермерите и никой няма право да ги съди, че поемат толкова ангажименти, коментират форумите.
За Галена пък се говори, че ще пее през цялата новогодишна нощ в заведението на мъжа си в Арбанаси. Като домакиня хубавицата няма да може да припечели нищо, а това ще е нейното участие в семейния бизнес с акцент за привличане на повече платежоспособни клиенти.
Няма да се интересува от празнични ангажименти и Мара Отварачката. Сайтът цитира “България днес”, според чиито светски репортери Гущеров е забранил на любимата си да работи, за да може двамата да се радват заедно на Коледа и Нова година. За Мария всъщност е без значение, че този път ще пропусне шанса да заработи някоя и друга хилядарка в повече.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар