Холивуд в сълзи! Уили Танер от „Алф“ си отиде (Подробности)

Холивуд в сълзи! Уили Танер от „Алф“ си отиде (Подробности)
2 (40%) 1 vote

Холивуд скърби за Уили Танер от „Алф“, отиде си Макс Райт

Една от легендите на Холивуд и любимец на всички — малки и големи — Макс Райт си отиде. Любимият на всички Уили Танер от поредицата издъхна на 75 години, в дома си в Калифорния. Семейството на актьора потвърди смъртта му, като споделиха, че той е водел дълга и упорита борба с рака.

Райт е диагностициран с лимфон на кръвта още през 1995 години, но с години се бори с болестта си. В крайна сметка обаче тя успя да го надвие.

Най-познатата роля на актьора е образът на Уили Танер от световноизвестния сериал „Алф“. Лендата е снимана от септември 1986 до 1990 година и е един от най-големите хитове на американската телевизия Ен Би Си, пише lokalno.mk.

За съжаление, Райт не успя да надмине ролята си на Уили Танер и след края на поредицата бе свързван само с духовития чиновник от сериала. Актьорът така и не успя да си намери друга роля в киното, заради което се обърна към театъра.

След като през 1995 година диагностицират болестта му, Райт се бори с нея. През 1998 година той получава още едно отличие. Номиниран е за театралните награди „Тони“ за ролята си в пиесата „Иванов“ по Чехов.

Малко след този си успех обаче, Макс Райт се оттегля и от театъра. Екранният Уили Танер за пореден път се подлага на тежки терапии за борба с рака.Актьорът успява да се оправи, но възникват нови проблеми. През 2000 година е арестуван за каране в нетрезво състояние. С години Райт се бори срещу алкохолизма, но има още един арест през 2003 година.

Въпреки огромния успех на „Алф“ и ролята на Уили Танер, Макс Райт казва, че сериалът е бил най-голямото му нещастие.

Сбогом Уили Танер! Отиде си Макс Райт от "Алф" сн. You Tube

Сбогом Уили Танер! Отиде си Макс Райт от „Алф“ сн. You Tube

„Мразех това шоу! Работата беше убийствена. Снимките бяха дълги и уморителни. Точно по същото време започнаха проблеми със съпругата ми Линда и започнах да пия. Не, нямам хубави спомени от това време“, с болка казва в едно от последните си интервюта актьорът.

Поклон пред паметта му!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар