Хит диетата на Ваня Червенкова – опасна?

Хит диетата на Ваня Червенкова – опасна?
5 (100%) 2 votes

Ваня Червенкова свали цели 18 килограма за отрицателно време

Оказва се, че диетата на бизнесдамата Ваня Червенкова, нашумяла и станала много популярна сред звездите и обикновените хора, е опасна. Това твърдят компетентни диетолози и лекари. Според тях драстичното и бързо топене на килограми може да се отрази зле на здравето, тъй като организмът губи много полезни вещества при подобен хранителен режим.

Ваня публикува диетата си заради големия интерес , породен от новата й визия и издава тайната на феновете си.

Ваня Червенкова се стопи

Ваня Червенкова се стопи

Диетата на бизнесдамата представлява 12-дневен курс на хранене, при който на всеки два дена се консумира различна храна, като основното правило е, че храните не трябва да се смесват. Два дни се консумират картофи, два дни пиле, два дни риба, два дни салати, два дни плодове и два дни кисело мляко.

На гладно, сутрин се приемат по една таблетка аспирин и по една ампула витамин С. Вода се пие неограничено, в големи количества, а кафе и чай без захар и мляко или сметана. Добре е 12-дневния курс да се повтори. Храните могат да се приготвят по различен начин, например печени, варени, а даже и пържени, важното е да се ядат разделно.

Червенкова успяла да се втали драстично, след два курса от тази диета. Според нея не се получавал йо-йо ефект.

Специалистите, обаче са на друго мнение. Такова фрапантно отслабване се отразява зле върху целия организъм.При бързата загуба на мазнини, кожата губи своята еластичност, провисва и се появяват стрии.

Затова препоръчително е да се свалят не по-вече от 4-5 килограма на месец.

Смущаващо в тази диета е , че през два дни организмът се храни с един вид вещества – белтъчини, въглехидрати и мазнини. За здравословното функциониране на човешкото тяло е необходимо тези вещества да са равномерно разпределени през целия ден.

Друго обезпокоително нещо, според компетентните лекари била липсата на достатъчно пресни зеленчуци в хранителния режим , което води до загуба на много ценни витамини и минерали.

Кафето, чаят и аспиринът и ампулата витамин С имат диуретично действие, чрез което загубата на витамини и минерали се засилва.

Наистина ефект има, отслабваш, но за сметка на загубата на килограми се сдобиваш с увиснала и нееластична кожа в дългосрочен план, а си навредил и на тялото си, след като си го лишил от така необходимите му плодове и зеленчуци, пишат от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

4 коментара to “Хит диетата на Ваня Червенкова – опасна?”

 1. Maiche Maiami

  апр. 12. 2015

  Ето!

  Reply to this comment
 2. Maiche Maiami

  апр. 12. 2015

  Ето!

  Reply to this comment
 3. Maiche Maiami

  апр. 12. 2015

  Ето четете!

  Reply to this comment
 4. Аспиринът е киселина и никога не трябва да се приема на гладно, освен ако не искате да си докарате язва на стомаха 🙂

  Reply to this comment

Добавете коментар