Хейли Бийбър втрещи с признания за инсулта си: Не можех да говоря, имах дупка в сърцето си!

Гласувайте за статията

Преди време Хейли Бийбър изкара акъла на феновете си, като се прочу с инсулт

Съвсем наскоро манекенката проговори за инцидента и както подозираме, и самата хубавица доста се е поуплашила. По думите ѝ инсултът е предизвикан от кръвен съсирек, а пътят му до мозъка ѝ е станал през дупка в сърцето. По време на закуска със съпруга си Хейли Бийбър губи способността си да говори и усеща изтръпване на пръстите си. И макар усещането да продължава за сравнително кратко време, във вените ѝ започва да тече ужасът какво предстои.

Хейли Бийбър стресна феновете си с микроинсулт

Хейли Бийбър стресна феновете си с микроинсулт
Снимка: Инстаграм

Докато стигне до болницата, симптомите ѝ отшумяват, но медиците бързат да се презастраховат. Правят ѝ изследвания, за да се види каква е причината да се образува тромб. Според информацията Хейли е приемала противозачатъчни таблетки на своя глава – без да се консултира с лекар. Вероятно те и наскоро прекараният ковид са били причината да се стигне до подобен мозъчносъдов инцидент. Прословутата „дупка“ в сърцето също не е за подценяване, защото именно оттам съсирекът се е придвижил до мозъка.

За щастие, медиците са успели да се справят и с този неочакван проблем. И както можем да забележим в мрежата, днес Хейли Бийбър е добре и се грижи повече отвсякога за себе си.

Източник: life.dir.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар