април 19, 2024

Хари и Меган Маркъл изхвърлени от сватбата на Бруклин Бекъм за сметка на Уилям и Кейт! (Принцът и актрисата не бяха поканени на събитието)

https://kliuki.net/kliuki/hari-i-megan-markal-izhvarleni-ot-svatbata-na-bruklin-bekam-za-smetka-na-uilyam-i-keyt-princat-i-aktrisata-ne-byaha-pokaneni-na-sabitieto/166002 Kliuki.net
Хари и Меган Маркъл изхвърлени от сватбата на Бруклин Бекъм за сметка на Уилям и Кейт! (Принцът и актрисата не бяха поканени на събитието)

Принц Хари и Меган Маркъл са били буквално изхвърлени от сватбата на Бруклин Бекъм, узна Kliuki.net.

Принцът и актрисата не са получили покана за събитието, макар да се говореше, че Маркъл се гласи за него. Вместо това родителите на младоженеца са предпочели да поканят Уилям и Кейт Мидълтън. Всъщност именно Дейвид и Виктория стоят в основата на това Хари и Меган да не присъстват на сватбата на сина им. Двамата са наясно, че предвид обтегнатите отношения между двамата братя, няма как да поканят и двете семейства. Затова предпочели Уилям и Кейт, тъй като приятелството им с тях е много по-отдавна. [caption id="attachment_192956" align="aligncenter" width="350"]хари и меган сватбата на бруклин бекъм Колаж: Клюки.нет[/caption] „Привързаността на Дейвид е към Кейт и Уилям, затова и беше логично той да избере тях“, разкрива източник, близък до футболното семейство. Херцозите на Кеймбридж обаче учтиво отказали покана като изпратили лично писмо, в което пожелават на младоженците щастлив семеен живот и изказват съжалението си от невъзможността си да присъстват. Както вече писахме, Бруклин Бекъм – най-големият син на Виктория и Дейвид Бекъм, се ожени за годеницата си Никола Пелц на бляскава сватба във Флорида. Ексклузивни снимки от събитието можете да видите ТУК.