Хари видимо нещастен на първата разходка с Меган след изолацията (Фото на двойката)

Хари както винаги е на втори план зад властната си съпруга дори и в разходките им

Първо, двойката се безпокои за собствената си физическа безопасност и не напуска често имението си в града без сериозна необходимост, дори и заради риска да попадне пред обективите на папараците. Втората причина, разбира се, е карантината, по време на която бившата херцогиня на Съсекс предпочиташе да съблюдава самоизолация, като прекарва времето си основно с Хари и сина им Арчи.

хари и меган
BACKGRID USA 12 JULY 2020
[email protected]
[email protected]

Вчера обаче Меган и Хари за пръв път от много време насам, се появиха публично. Папараците ги хванаха на изхода от дома им в Лос Анджелис – фотографите успяха да щракнат съпрузите докато чакат автомобила си да ги вземе.

В слънчевия летен ден, Меган бе избрала за разходката си ленена рокля със свободна кройка в блед кремав оттенък, с етикет Magic Linen, допълнена от балеринки Chanel, сламена капела и тъмни очила. Независимо от отслабените карантинни мерки отвъд Океана, Меган не пренебрегва сигурността и носи на лицето си еднократна медицинска маска.

Хари е какъвто го знаем – фин, небрежен и спортно-елегантен, и подчертано на втори план, пише viewsofia.com. И дори и през маската на лицето му, се забелязва видимо унилият му и отнесен поглед.

BACKGRID USA 12 JULY 2020
[email protected]
[email protected]
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.