КРАЙ! Ханес напуска Къщата (ВИЖ ЗАЩО)

Гласувайте за статията

Мариана Попова е сред номинираните за изгонване и е твърде вероятно и тя да последва годеника си

Ханес

Ханес напуска Къщата

Ханес напуска Къщата на ВИП Брадър и оставя своята годеница Мариана Попова сама. Гостът в риалити шоуто ще си тръгне още тази вечер заедно с Любен Дилов-син, научи Kliuki.net.

Причината за напускането на италианеца обаче не е някакъв скандал или раздяла с Мариана, а чисто и просто спазване на условията в Къщата. Той е гост звезда и няма право да стои твърде дълго време във ВИП Брадър. По същата причина тази вечер изкарват и Любен Дилов-син, който също стоя точно една седмица

Третият гост, който бе във ВИП Брадър 2012, Иван Ласкин обаче, стоя доста повече от Ханес и Любен Дилов. Зрители недоволстват, че продуцентите са го държали толкова дълго заради постоянните скандали, които произвеждаше.

„Понеже Любен Дилов и Ханес не са им интересни и не се правят на идиоти ги изкарват преждевременно”, негодуват зрители на предаването.

Тъй като днес Мариана Попова е сред номинираните за изгонване, твърде вероятно е и тя да последва годеника си извън Къщата. Другите застрашени са Къци Вапцаров и Златка Димитрова и според интернет потребители всички имат равни шансове да излязат, тъй като са омръзнали на зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар