РАЗКРИТИ! Ето кой ПРОВАЛИ мисията на Ханес и Мариана

Гласувайте за статията

Двойката бе изобличена, че мами със скандала

Мисията на Мариана Попова и Ханес се провали. Влюбените, които само преди броени дни се сгодиха имаха за задача да спретнат невиждан скандал в Къщата. Двойката трябваше да се скара жестоко пред всички. А Мариана дори да върне пръстена.

Камелия разкри Ханес и Мариана

Камелия разкри Ханес и Мариана

Такава драма вероятно сме гледали само на филм. Двамата така си крещяха, а Мариана беше толкова убедителна, че дори зрителите се вързаха на цирка. Един съквартирант обаче провали цялата мисия, тъй като от самото начало заподозря, че тя е пълен фарс.

Половинката на Люси Дяковска Камелия изненадващо остана твърде спокойна по време на скандала. Докато останалите съквартиранти се чудеха как да успокоят двойката, Ками се подсмихваше многозначително. За всички е ясно, че дори за миг мнимата принцеса не се върза на кавгата им и е наясно, че двамата изпълняват мисия, пишат от vipbrother.bg.

Остава да видим дали Камелия ще разкрие влюбените или ще ги остави да изживеят своята драма. Самата тя бе разобличена от Мариана Попова още в първите дни като гадже на Люси. Певицата влезе в ролята на Шерлок Холмс и още на втория — третия ден, мнимата принцеса бе разкрита. Интересно дали  Камелия ще върне жеста на Мариана като провали и нейната задача?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар