Хандан от „Вътрешен човек“ фатална жена и в живота (Коя е Туба Юнсал и какво не знаем за нея?)

Хандан от „Вътрешен човек“ фатална жена и в живота (Коя е Туба Юнсал и какво не знаем за нея?)
1 (20%) 1 vote

Хандан от „Вътрешен човек“ фатална и в живота. Коя е Туба Юнсал?

Хандан от „Вътрешен човек“ е изиграна от една от най-влиятелните жени в Турция – актрисата Туба Юнсал. Най-противоречивата героиня в сериала се оказа изобразена от още по-противоречива актриса. Личният й живот е редовно изложен на показ, а влиянието й в социалните мрежи е по-голямо дори от това на президента.

Туба Юнсал може да изглежда брутална и жестока на екран, но в животае много далеч от подобна алчност. Признава обаче, че с героинята си имат нещо общо – те са независими жени, които са готови на всичко за успеха.

Екранната Хандан от „Вътрешен човек“ се оказа не по-малко фатална и в живота. Туба е само на 38 години, а вече има три брака зад гърба си и се готви за четвърти. Красавицата първо се омъжва за Джем Джанташ – богат корабен магнат. Семейството му обаче не я приема и те се женят тайно. Две години по-късно са още по-щастливи, когато се развеждат. Само след четири години Туба се жени за втори път – този път за културоведа и собственик на най-голямата галерия в Турция – Мурат Пилевнели. Милионерът, който по това време е щастливо женен и с две деца, се развежда, без да се замисли. Бракът му с неуловимата красавица обаче едва изтрайва две години, преди пътищата им да се разделят. А от връзката им се ражда момиченце.

За трети път актрисата се жени за Миргюн Джабаш.

От тази връзка екранната Хандан поне не си тръгва толкова разочарована – ражда й се син. Но след 4 години семеен живот тя решава, че не иска повече да бъде омъжена и се връща в редиците на свободните жени.

Туба Юнсал - фатална като Хандан от "Вътрешен човек" в живота сн. Инстаграм

Туба Юнсал – фатална като Хандан от „Вътрешен човек“ и в живота сн. Инстаграм

Туба споделя, че просто не може да остане свързана с един мъж завинаги. „Вдъхновявам се от моята леля. Тя беше светска жена, която имаше свободен дух и отказа да бъде зависима, от който и да е мъж. Това е моделът, който следвам в живота си“, казва актрисата, чието влияние вече се усеща и в Холивуд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар