Халит Ергенч крие провален първи брак (Вижте коя красавица смени с Шехерезада – Снимки)

Гласувайте за статията

Халит Ергенч крие брак с красивата турска актриса Гюзем Сойсалди преди да я замени с Шехерезада

Халит Ергенч бил женен преди Шехерезада за друга турска актриса – Гюзем Сойсалди. Която не отстъпва по красота на сегашната му половинка Бергюзар Корел.

Малко известен е факта, че преди да се влюби в Шехерезада Ергенч е бил вече семеен. През 2007 г той е бил в законен брак с хубавата Гюзем от една година. Която по това време е млада актриса и след много кратка връзка се венчават.

Снимка: vistina.com.mk

Двамата се влюбили по време на снимките на филм. Както се случва и с втората съпруга Бергюзар Корел. Живеят много кратко заедно и решават да се разведат. Майката на Гюзел била твърдо против брака на дъщеря си. Която тогава е само на 20 години. Но въпреки, че не им дава благословията си младите вдигат сватба.

Снимка: vistina.com.mk

За краткото време през което са били женени Сойсалди признава, че Халит се променя. Изпаднал в тежка депресия и сякаш не искал да е в семейство с нея. Говори се обаче, че причината е съвсем друга.

Ергенч среща сегашната си половинка и се влюбва до полуда в нея. Според слуховете отначало Гюзем не иска да му даде развод. Но след  като Бергузар забременява няма на къде да мърда.

Гюзем първата жена на Халит Ергенч днес
Снимка: Инстаграм

Разводът протича тихо и мирно без скандали. Двойката се разделя и всеки тръгва по пътя си. През 2009 година Халит се жени за екранната Шехерезада. А няколко година по-късно бившата му половинка се омъжва и има дете от втория си съпруг, предават от електронното издание vistina.com.mk.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар