Халит Ергенч и Бергюзар Корел тънат в невиждан лукс в Лондон (Снимки от английското им имение)

Халит Ергенч превърна английска съборетина в дворец, видя Kliuki.net.

Актьорът купи занемарена къща в предградие на Лондон през 2021 година, а днес, година по-късно, сградата и прилежащата й градина са неузнаваеми и струват над 1 милион британски лири. Имотът вече е един от най-луксозните в околността. Сега той е основна резиденция на екранния султан Сюлейман и съпругата му Бергюзар Корел.

халит ергенч и бергюзар корел дом
Снимки: инстаграм

За преобразяването на имението Халит и жена му са използвали предимно собствените си ръце. Всекидневната им е отрупана със сувенири от цяла Европа. Килимите им са от Дания, картините от Рим и Париж. Основен акцент в хола е камината.

Халит лично я иззидал, а после извикал специалист за декорацията й. Екранните Онур и Шехерезада от „1001 нощ“ нямат барче за алкохол в английския си дом, тъй като не употребяват спиртни напитки. За сметка на това в кухнята им има няколко модерни уреда за фрешове.

„Идеята ни е да живеем във Великобритания, но да се връщаме в Турция за професионалните си ангажименти“, споделят двамата. Те не крият, че обичат родината си, но не харесват  живота под управлението на Ердоган. През 2013 година те дори се включиха в бунтове срещу политика, който по онова време беше министър-председател.

Източник: Уикенд

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.