Халит Ергенч зарязал бременната си жена заради Шехерезада (Актьорът крие любовен живот като от сериал)

Гласувайте за статията

Любовният живот на актьора е скандален, развел се с бременната си половинка, заради Бергюзар Корел

Двойката Халит Ергенч и Бергюзар Корел спечели сърцата на публиката със сериала „1001 нощ“.Те се влюбиха на снимачната площадка и оттогава не спират да интригуват медиите.

По онова време  23-годишната Бергюзар се срещна с 12 години по-възрастния Халит, който по това време е женен за актрисата Гизем Сойсаллъ . Първите искри пламнаха на снимките, но пътуването до Париж през 2008 г. донесе обрат в отношенията им. Ергенч се отдръпна  от съпругата си, която тогава беше бременна.

Бившата половинка на Халит Ергенч не е по-малка красавица от сегашната му
Снимка: Инстаграм

Турският актьор й призна, че е влюбен в друга, а половинката му реши да направи аборт. Бергюзар заряза дългогодишния си приятел заради Халит, но около раздялата й нямаше много шум, както в случая с развода на Халит.

След развода той плати на бившата си съпруга около 250 хиляди турски лири, а влюбените се ожениха веднага след края на сериала. Те продължиха семейния си живот в един от най-луксозните квартали в Истанбул.

Първият им син Али е роден през 2010 г., а в средата на март тази година те посрещнаха още един. Въпреки че Шехерезада криеше бременността си през първите няколко месеца, папараците я снимаха през декември и след това се разбра, че чака второ дете.

Халит Ергенч и Беергюзар Корел спасиха брака си с посещение на семеен терапевт
Снимка: Инстаграм

Заснемането на филма „Великолепният век“ имаше огромен успех за Халит, но личният му живот пострада.  Бергюзар не издържа на любовните сцени между Халит и фаталната Марием Узерли. Червенокосата актриса стана ябълка на раздора в брачната идилия на звездите, а ревнивата съпруга дойде на снимачната площадка, за да контролира съпруга си.

Че в отношенията им наистина има проблеми, потвърди самият Халит напълно неочаквано.В интервю той открито призна, че съпругата му го ревнува, но го смята за нормално, защото не е лесно да понесеш факта, че партньорът ти има любовни сцени с други колеги. Тогава Халит призна, че по инициатива на Бергюзар са посетили брачен терапевт, предават от zenskimagazin.mk.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар