Халваджиян ПРЕЦАКА Би Ти Ви

Гласувайте за статията

Продуцента спира „Седем часа разлика“ по Би Ти Ви, готви продължение за друга медия

Маги Халваджиян прецака Би Ти Ви. От медията спряха финансирането на сериала „Седем часа разлика“, заради разрива си с продуцента. А от компанията  преустановиха снимките на хитовата съдебна драма поради липса на пари. Лентата обаче ще има своето продължение и  зрителите ще могат да научат какво ще се случи  с тях накрая. В друг сериал, с нови сюжетни линии, но същите герои. Разликата е, че ще се излъчва по друга телевизия.

Халваджиян прави продължение на "Седем часа разлика"

Халваджиян прави продължение на „Седем часа разлика“

Покрай кастинга за сценаристи на „Господари на ефира“ Маги Халваджиян успя да намери и кадри и за новия си проект. Главни сценаристи отново ще бъдат Милена Фучеджиева и Любен Дилов – син, но също така ще бъдат ангажирани и други сценаристи. Продуцентът се кани съвсем скоро да заснеме продължение на съдебната драма, а актьорския състав остава непроменен

Новият драматичен сериал ще бъде своеобразно продължение на „Седем часа разлика“. След скандал между медията и продуцентите, той бе спрян. След като бяха заснети първите четири епизода от последния четвърти сезон, Халваджиян обяви, че приключва снимките, тъй като финансирането му е спряно, пишат от „БЛИЦ“. От телевизията пък настояха снимките по сериала да продължат и да бъдат заснети и останалите серии. А що се отнася до финансовите задължения те щели да се издължат на продуцентите някой ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар