Халваджиян изхвърлил Рачков от Капките заради младото му гадже (Продуцентът не понася плеймейтката Анита – Всичко за скандала)

Халваджиян изхвърлил Рачков от Капките заради младото му гадже (Продуцентът не понася плеймейтката Анита – Всичко за скандала)
3 (60%) 1 vote

Халваджиян отказва да приеме връзката на Рачков с моделката Анита

Димитър Рачков няма да бъде водещ на десетия юбилеен сезон на „Като две капки вода“. Новината шокира верните фенове на шоуто за имитатори, а продуцентът Маги Халваджиян не пожела да изясни подробности около новината.

И сега Рачков ще бъде заменен от своя колега Герасим Георгиев – Геро, който му иззе мястото и в друго предаване на Халваджиян – „Маскираният певец“. Причината за разтурване на дългогодишното партньорство между Халваджиян и Рачков била любовна интрига шушукат приближени до двамата вече бивши авери. Напрежението възникнало още покрай раздялата на Димитър с Мария Игнатова. Бившите любовници бяха изключително близки приятели със семейството на Маги и жена му Кремена. След като Мария и Митко скъсали, актьорът си позволявал да говори по неин адрес, с което разгневил продуцентът.

халваджиян

Снимка: ХотАрена

Миналата година когато Рачков отпразнува рождения си ден с куп приятели, Маги не бе забелязан сред гостите. Арменецът не бил очарован от избора на нова половинка в живота на комика. Всеизвестно е, че от месеци насам той споделя постелята си със силиконовата плеймейтка Анита, която е с 26 години по-млада от него и може да му бъде дъщеря. Докато част от роднините на Халваджиян и колеги се сприятелили с нея, Маги не искал да е приятел на блондинката нито в интернет, нито в живота. През октомври той си позволи да изкоментира Рачков по време на събитие, на което фенове им задаваха въпроси.

„Ами в падение си сега! Какво да правим? Възходът ти беше преди няколко месеца“, коментира Халваджиян, с което наля още една капка и в без това пламналите отношения между бившите приятели, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар