Хайди Клум красива и без грим (Топ 5 на супермоделите)

Гласувайте за статията

Хайди Клум блести и без капка грим дори на 42 години

Топмоделът Хайди Клум е ослепителна с натуралната си красота. Манекенката е майка не на едно, а точно на четири деца. Майчинството, обаче изобщо не попречи на шеметната й кариера, както на модния подиум, така и на контракта й със световноизвестната компания Виктория сикрет, която се занимава с производство на дамско бельо и бански облекла.те2хайди _0
хайди 1_1

Упоритата германка Хайди Самуел, както е рожденото й име има една мечта и тя е да стане модел. Желанието й е толкова голямо, че тя зарязва образованието си и след завършване на гимназия хвърля всички усилия да осъществи мечтата си и никой не е в състояние да я спре по пътя й към шеметната кариера на модел.

Естествено е нужен и малко късмет и Хайди Клум успява да уцели точния момент и да се нареди редом до златните модели на модата през 90-те години. Наред до Линда Еванджелиста, Наоми Кембъл и Клаудия Шифър германката успява да се изравни с най-успешните модели по това време.

Хауди Клум е откровена и винаги е споделяла, че и е било доста трудно да бъде равна със своите конкурентки, но с времето тя успява да си създаде контакти и да натрупа доста голямо състояние. Всичко това я прави една от най-влиятелните дами в телевизията и в средите на шоубизнеса.

Хайди Клум показва на своите почитатели в мрежата своята естествена красота и те са поразени от красотата на моделката, която е на 42 години и не се срамува да се снима без грим.

Вижте снимките и на останалите супермодели, които впечатляват без макиаж.

Адриана Лима

Адриана Лима

Даутцен Краус

Даутцен Краус

Алесандра Амброзио

Алесандра Амброзио

Джоан Смайлс

Джоан Смайлс

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар