Хазал Кая сияе от щастие с порасналия си син (Вижте как отбеляза рожденият му ден – Снимки)

Хазал Кая сияе от щастие с порасналия си син (Вижте как отбеляза рожденият му ден – Снимки)
1 (20%) 1 vote

Хазал Кая сияе от щастие с порасналия си син

Актрисата Хазал Кая сияе от щастие в компанията на съпруга си и сина си. Звездата от поредицата „Огледален свят“, наскоро обяви завръщането си на екран с няколко хитови проекта. Но най-важния проект остава за нея синът й Фикрет Али.

Наскоро малчуганът навърши 1 година и актрисата изненада феновете с емоционални снимки от рождения му ден. На тях се вижда сладурът в прегръдките на майка си, а също така и в обятията на гордия си баща. „Честит рожден ден сърце мое“, написа актрисата в Инстаграм.

Тя сподели и снимка на тортата на малкия Фики, а чаровникът наистина е откраднал чертите й. Детето не само прилича на нея, но е взело и нейните очи, коментират фенове на двойката.

Самата актриса сияе и няма нищо общо с изтерзаното момиче отпреди няколко години. Тогава тя сподели, че има диабет и й е изключително трудно да се справя със заболяването си, заради огромния стрес, на който е подложена, пише hurriyet.com.tr.

В крайна сметка Хазал си взе кратка почивка, успя да се стабилизира и се върна под прожекторите. Последните години обаче актрисата предпочита да стои по-далеч от киното. Тя се е посветила на семейството си, като прекара и доста тежка бременност. За щастие всичко мина добре. Звездата преживя силен стрес дни преди раждането, когато неволно преживя пожар в дома си. Тогава тя спяла на дивана, когато усетила дима и се наложило да бяга от жилището си, в доста деликатно състояние, при това съвсем сама.

Хазал Кая сияе до първородния си син сн. Инстаграм

Хазал Кая сияе до първородния си син сн. Инстаграм

Днес Хазал празнува заедно с детето и съпруга си. Актрисата е здрава, щастлива и пълна с живот. А като съдим по снимките, изглежда наистина много доволна от факта, че не е сложила на преден план кариерата си. Кадри от партито на малкия Фикрет може да видите и по-долу.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hazal Kaya (@hazalkaya)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар