Хазал Кая показа бебето си (Вижте малкия сладур Али Фикрет – Снимки)

Хазал Кая показа лицето на сина си, актрисата проговори и за майчинството

Хазал Кая до скоро не бе споделяла снимка на сина си, на която да се вижда неговото лице. Момченцето й стана на шест месеца и младата майка го показа на света.

Фикрет Али отхвръкна е вече е готов да позира за снимки с красивата си майка. Актрисата проговори за трудностите на майчинството в интервю.

Фикрет Али на Хазал Кая порасна голям сладур
Сннимки: Инстаграм

Хазал Кая призна, че в първите месеци след раждането се опитала да отглежда бебето без чужда помощ.” Но детето е нещо, с което не можах да се справя сама”, откровена е тя.

„На втория месец започнах да получавам чужда помощ и времето, което прекарвах с сина си бе по-приятно и продуктивно. Благодаря на мъжа ми Али, който ми помагаше в грижите. Сменяше памперси и го приспиваше”.

Освен, че е неопитна в отглеждането на първата си рожба турската звезда споделя още, че с появата на коронавируса  имунизациите на мъника се забавили. На всичко отгоре и майка й имала здравословни проблеми и трябвало да ходи на химиотерапия.

Накрая Хазал Кая казва, че е много хубаво да бъдеш майка. Да дадеш живот на малък човек и да го възпиташ са много силни и красиви чувства. Тя съветва бъдещите мами да ги изживеят напълно и да даряват децата си с много любов, защото те не се нуждаят от нищо друго, предават от електронното издание teammy.ru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.