Хазал Кая отсвирила нарочно Берен Саат от сватбата си (Вижте защо враждуват двете актриси)

Гласувайте за статията

Хазал Кая отсвирила Берен Саат от сватбата си

Стара вражда стана причина Хазал Кая и Берен Саат да не са заедно на сватбата на Фериа от „Огледален свят“. Въпреки че двете се познават от години и според пресата много се обичат, наскоро стана ясно, че това съвсем не е така.

Истината лъсна, когато сред гостите на сватбата на актрисата липсваха екранната Бихтер и голямата Небахат Чехре. И двете са партньорки на актрисата от сериала „Забранения плод“, а са работили заедно и след това. Популярността обаче се е отразила и на трите и то не особено приятно. Хазал дори не си направила труда да скрие защо не е поканила колежките си на своята венчавка.

Оказва се, че двете с Берен са си сърдити още от времето, когато актрисата се сгодява за съпруга си Кенан Доулу. Берен организира сватбата си в САЩ, а по същото време и Хазал учи там. Но тя не си прави труда да я покани за церемонията, което сериозно обижда по-младата й колежка. Именно по тази причина актрисата не й праща сватбена покана за церемонията.

Що се отнася до Небахат Чехре, нейното отсъствие предизвиква още повече въпроси. Смята се обаче, че актрисата нарочно е отказала покана за сватбата и още преди това е помолила да не й се праща такава. Причината остава неизвестна.

Хазал Кая отсвири Берен Саат от сватбата си сн. Facebook

Хазал Кая отсвири Берен Саат от сватбата си сн. Facebook

Всички останали колеги и приятели на Хазал я уважиха за сватбата. Актрисата не крие вълнението си и радостта си по този повод, а многобройните снимки го доказват. Междувременно стана ясно, че младоженците няма да ходят на меден месец и са се установили в Истанбул. Те ще живеят във вилата си в Зекериякьой, един от луксозните квартали на Истанбул. По-всяка вероятност медения месец ще е през лятото и двойката ще избере някоя по-екзотична дестинация, далеч от любопитните погледи на пресата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар