Хазал Кая купува палат за 4 милиона на бебето си (Първи снимки)

Хазал Кая купува дом за 4 милиона долара на бебето си

Актрисата Хазал Кая купува дом за 4 милиона долара на бебето си. Звездата от „Огледален свят“ планира да поднесе на сина си Фикрет Али истински дворец. Тя вече избира жилище в Истанбул, чиято стойност е направо невероятна.

Както е известно, през ноември миналата година Хазал и съпругът й Али Атай се сдобиха със син. Актрисата беше невероятно щастлива от факта, че най-после е успяла да стане майка. Въпреки че има някои проблеми със здравето заради диабета, Хазал сбъдна мечтата си да роди син. Звездата и съпругът й живеят в просторно имение в Истанбул, но сега са решили да купят нов дом и за наследника си.

Хазал и Али от дълго време живеят в къща под наем. Съпрузите преценили, че няма нужда да си купуват имот, преди да решат къде да се установят. Четири месеца след раждането на бебето обаче, двойката вече търси вила в Зекериакьой. За момента те продължават да обитават имението, което са преустроили, но не искат да остават в него още дълго.

В момента актрисата е в трескаво търсене на нов дом и дори е споделила снимки на няколко къщи, които е оглеждала още като бременна. Двамата със съпруга й са отделили 4 милиона лири за новата къща, но все още не са избрали перфектния дом.

Въпреки това слуховете гласят, че актрисата е хвърлила око на една уютна къща в кубичен стил. Тя обаче мълчи по въпроса, явно за да не привлича излишно внимание от страна на феновете и пресата.

Хазал Кая купува дом за 4 милиона на бебето си сн. Инстаграм
Хазал Кая купува дом за 4 милиона на бебето си сн. Инстаграм

Иначе актрисата сподели и няколко мили кадъра на сина си, които развълнуваха мрежата. А що се отнася до бъдещия й дом, по всичко личи, че Хазал мечтае за семеен уют и истинско спокойствие. Поне това подсказва една от последните й снимки в мрежата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.