Хазал Кая в див скандал с турски депутат заради колежка: Писна ми от фалшив морал! (Всичко за цирка)

Хазал Кая в див скандал с турски депутат заради колежка: Писна ми от фалшив морал! (Всичко за цирка)
5 (100%) 1 vote

Хазал Кая в див скандал с турски депутат заради колежка

Хазал Кая устрои невероятен скандал с турски депутат заради колежка. Актрисата сподели, че е възмутена от фалшивия морал на някои политици, които критикуват облеклото на нейни колежки. Кая се застъпи за колежката си Мелиса Сьозен, известна с участието си в поредиците „Великолепният век“ и „Ако бях облак“. Красивата актриса наскоро се появила на гала вечер, облечена с ефектна рокля, с изключително дръзко деколте. Моделът, който бил изцяло в холивудски стил, излагал на показ доста от прелестите на звездата. А тя освен това се лишила и от бельо, тъй като роклята не допускала подобно под себе си.

За нещастие на събитието присъствал и известният депутат Ахмет Чакър, който по-късно я разкритикувал в телевизионно интервю. „Преди няколко дни ме поканиха на гала вечеря. Там се запознах с Мелиса Сьозен Тя е облечена в толкова оскъдна рокля, че останах потресен. Такова облекло е престъпление по закон. Абсолютно недопустимо е деколтето се показва в толкова откровен вид, особено на публично място. Тя беше без бельо. Трябва да се забрани на актрисите да излизат без сутиени“, коментира Чакър.

Хазал Кая скочи на  депутат заради колежка сн. Инстаграм/Интернет

Хазал Кая скочи на депутат заради колежка сн. Инстаграм/Интернет

Коментарът му си спечели гневен отговор не само от набедената звезда, но и от колежката й Хазал Кая. Екранната Фериа от „Огледален свят“ цитира депутата, а отдолу написа. „Писна ми от „искреното ви възмущение“ и фалшивият ви морал. Дано се задавите с него!“.

Не е ясно дали скандалът няма да се пренесе в съда.

Източник: gecce.com

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар