Фънки скочи на слуховете за Иван Ласкин: Не го уби лекарска грешка! (+ Как е Алекс след смъртта му?)

Гласувайте за статията

Иван Ласкин не си отиде от лекарска грешка, Фънки разби на пух и прах слуховете за смъртта му

Иван Ласкин бе в най-близки отношения с Димитър Ковачев – Фънки преди смъртта си. Като негов приятел от вярната му чета рокаджията направи на пух и прах всички слухове, които се разнасят след смъртта на актьора, че е починал от лекарска грешка.

Колаж: ПИК

Фънки призна, че това са грозни спекулации. Които определя като просташки и ги нарича пълни глупости. Той споделя в интервю, че екипът от доктори, който се е грижел за Ванката е бил от най-добрите специалисти. А лекарят, който отговарял за лечението бил страхотен медик и даже приятел на актьора и на Алекс.

Няма нищо вярно в тези твърдения, категоричен е колоритния шоумен. Той смята че ровенето покрай смъртта на Ласкин е жалка и грозна история. Близките му пострадаха жестоко и тези допълнителни ситуации ги разстройват още повече.

Колкото до вдовицата на Иван за нея Фънки казва, че е желязно момиче. Тя гостува поне веднъж седмично в семейството му заедно със сладураната София. Алекс е близка приятелка с жена му с него и намира подкрепа в най-трудните си моменти.

Сърчаджиева, която остана вдовица само на 35 години никога не мрънка и не се оплаква. Оправя се сама без чужда помощ, споделя Димитър Ковачев и я благославя: „Господ сили да й дава и да е много здрава”. Алекс е силна  жена и това си проличава три месеца след загубата на Иван Ласкин, предават от pik.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар