Фънки се НАПИ! Налита на БОЙ! (СНИМКИ)

Рокаджията скочи на Владо Данаилов заради издънките му

Търпението на Фънки свърши! Рокаджията, който досега демонстрираше перфектно самообладание пред камерите, заяви, че ще пребие Владо Данаилов. Повод за това стана поведението на младежа, който сподели, че няма нищо против кучетата да ядат от чинията му.

Фънки се напи
Фънки се напи

ВИП-проумотърът досега бе съвестен съквартирант, но дори и неговите нерви не издържаха. След като удари една-две чашки, Фънки директно скочи срещу сина на актьора. Вбесен от присмехулното и невъзпитано поведение на Влади, Фънки направо му скочи на бой.

Музикантът едва не преби Владо
Музикантът едва не преби Владо

Юлиан Константинов и Иван Ласкин едва успяха да го удържат. „Не ми се хили!“, „Не ми пука от телевизията“, побесня Фънки. Музикантът с основание се отврати от отношението на Данаилов–син – да храни животните от чиниите, в които и те се хранят. Юлиан Константинов и Иван Ласкин едва успяха да предотвратят първия бой в къщата.

За щастие Фънки се овладя, а Владо най-после си даде сметка, че наглото му поведение си има граници. И дори се извини на рокаджията за обидното си и подигравателно отношение към него, пишат от vipbrother.bg.

Засега скандалът изглежда предотвратен, но конфликтът продължава да се обостря. Особено след като Ирен Кривошиева не прави нищо, за да спре сина си, който очевидно не знае мярка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.