ВИЖ как Фънки се ИЗГАВРИ с Къци Вапцаров (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

До последно рокаджията не спря с майтапите към Къци

Фънки не спря да се гаври с Къци Вапцаров до последно. Рокаджията просто не можа да се сдържи и устрои поредния цирк по време на снощния лайф. До последните мигове на шоумена в Къщата, Фънки не спря с подигравките.

Фънки се подиграва с Къци  до края на шоуто

Фънки се подиграва с Къци до края на шоуто

Враждата между двамата дори прекоси границите на Къщата и публиката присъства на истински цирк на финала. Заедно с рокаджията Колю Гилъна той изпълнява емблематичното парче „Най-щастливия ден“. А мацки с портрети на Къци с избодени очи се разходиха по сцената демонстративно.

Така Фънки даде ясно да се разбере, че известния припев “Ще дойде най-щастливият ден, когато ти ще си далече от мен” ясно се отнася за Къци. На финала на изпълнението си Фънки разчувстван заяви, че е невероятно щастлив, че ще сподели само още няколко часа от времето си с Къци и падна на колене пред публиката.

“Далече, далече от мен”, ревеше възторжено Фънки с шапка и черни очила, пише „Блиц“. Накрая на шоуто Гилъна му удари едно рамо за вота на публиката, но въпреки всичко рокаджията остана втори. За победител бе избран Орлин Павлов, който спечели публиката с естествено поведение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “ВИЖ как Фънки се ИЗГАВРИ с Къци Вапцаров (ВИДЕО)”

  1. Rumyana Doneva

    Ное. 18. 2012

    Колкото и да е забавен Фънки си остава един арогантен простак. В стремежа си да бъде оригинален минава всякакви граници на търпимост, етика и култура.

    Reply to this comment

Добавете коментар