Фотографът на Чарлз и Даяна разкри: Не можеха да се понасят! (Какво още разказа?)

Гласувайте за статията

Фотографът на Чарлз и Даяна с шокиращи разкрития

Фотографът на Чарлз и Даяна направи невероятни разкрития. Артър Евънс, който от 44 години снима кралското семейство, споделя, че двамата съпрузи дори не можели да се гледат по време на задължителните си общи изяви.

„Последните години бракът им беше изключително разклатен. И те въобще не си даваха труд да го крият. По време на последното им общо посещение в Корея, направо не можеха да се гледат. Екипите бяха задължени да правят всичко, за да не прекарват повече време от необходимото един с друг“, казва още Евънс.

„Още тогава беше ясно, че нещата са тръгнали към развод. Те дори не го криеха. Беше тъжно“, споделя още фотографът, който е станал свидетел на шокиращото поведение на съпрузите.

Чарлз и Даяна са щастливи обаче да се разведат, въпреки че разтрогването на брака им трае три години.

„Никой не си правеше илюзии, че нещата ще се подобрят. Отношенията им бяха в криза от много време. Накрая дори не си правеха труд да се крият от другите“, казва още Евънс.

Той е категоричен, че бракът между двамата е бил грешка от самото начало.

„Даяна без съмнение бе очарована от Чарлз, но не предполагаше каква отговорност и товар поема. Тя беше дете. Дете, което доста бързо разбра, че кралската корона е ужасно тежка, а принцът от приказките далеч не е нейният съпруг“, коментират с тъга близки на принцесата.

Бракът на Чарлз и Даяна - трагичен сн. Уикипедия

Бракът на Чарлз и Даяна – трагичен сн. Уикипедия

Според мнозина, Чарлз не е трябвало да я въвлича в своя свят и то толкова млада. „Твърде бързо й се наложи да порасне и да се раздели с илюзиите. Отне й 12 години да дойде на себе си и да осъзнае каква жена иска да бъде. После животът я уби“, добавят още те. Съдейки по мнението и на хората, които са я познавали, животът й в кралския дом въобще не е бил лесен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар