Фотографите на Мис България отвърнаха на Тамара: Тя просто е грозна! (Вижте как я унижиха)

Гласувайте за статията

Фотографите на конкурса Мис България отговори на обвиненията на победителката Тамара Георгиева.

Валери Захов е фотографът, заснел кадрите на Мис България 2017 Тамара Георгиева в профил, които станаха истински хит в интернет. На снимките се виждат всички бръчки по шията й, както и огромният й нос. Разбира се, изборът на софиянката за носителка на короната предизвика поредната вълна от недоволство. А победителката обвини именно човека зад фотоапарата за негативното отношение към нея.

Организаторката на конкурса Ирина Папазова също директно изрази подозрения, че Захов съвсем целенасочено е пожелал да „орезили“ Тамара Георгиева, снимайки я в тази негативна светлина. Захов обясни, че светлината на сцената не е била най-подходящата. И това въобще не е негова грешка. А той е снимал десетки подобни конкурси и определено е наясно.

Захов е направил снимката в профил, на която на преден план изпъква огромния нос на новата Мис България. Колегата му Георги Божиков също е заснемал участничките на конкурса. Негово дело е снимката в анфас с короната. Според двамата, причината не е в техните умения или желание да покажат Тамара с негативна светлина.

Просто тя си е грозна и това е факт! Като доказателство Божиков публикува снимки на останалите на второ и трето място дами. Те са снимани под същия ъгъл и същата светлина, но определено изглеждат много по-добре. Така че, на крива ракета космосът й е крив!

Мис България си намери виновник за резила

Мис България си намери виновник за резила

„Каквото застанало, такова излезнало“, коментира иронично Захов. Той сравнява своите фотоси с тези на Тамара, които не са били заснети по време на конкурса. Според него, разлика няма, а с колегата му просто се превръщат в изкупителна жертва. Няма спор поне, че кадрите на новата Мис България, дело на двамата фотографи, че бъдат най-емблематичните в тяхното портфолио!

Подгласничката на Тамара, снимана по същия начин

Подгласничката на Тамара, снимана по същия начин

Подгласничката на Тамара, снимана по същия начин

Подгласничката на Тамара, снимана по същия начин

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар