Форумци се подиграха на Венета Райкова

Гласувайте за статията

Хубавата тв водеща отнесе доста подигравки за снимката си при козметичката

Хубавата Венета Райкова реши да сподели тайната на красотата си. И публикува снимка в социалната мрежа как се разкрасява в козметичен салон.

Форумци скъсаха от подигравки Венета Райкова

Форумци скъсаха от подигравки Венета Райкова

Форумци обаче не пропуснаха да си направят солени шеги за нейна сметка. Особено след като съпругът й Тишо пръв даде тон по повод колоритната снимка. „Казах ти да не се занимаваш с тия мекици! Сама си си виновна!”. написа на страницата на водещата ресторантьорът. Самата тя обаче доста се засегна по този повод.

На водещата не й пука от злобните критики

На водещата не й пука от злобните критики

Интернет потребителите пък заявиха, че ще сънуват кошмари след тази снимка. „Ужаас! Кой я е подредил така“, „Леле, приличаш на плашило“, „Какво ти разкрасяване, направо за мумия минава“, майтапят се зевзеци. „Направо се запиши за участие в някой хорър“, коментират трети.

Не липсваха разбира се и злобни подмятания по повод на водещата и новата й снимка. „Аман от пиар“, „Дори като изглежда като плашило се опитва да си прави реклама“. „Не й ли омръзна само да се показва“, коментират хейтъри фотосите на Венета.

На хубавата водеща обаче не й пука за подигравките. Особено като се има предвид какъв е резултатът след подобни разкрасяващи маски.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Форумци се подиграха на Венета Райкова”

  1. Лора Русанова-Ицова

    авг. 26. 2012

    Венета Райкова така и не се научи да слага граница на публичното оповестяване на подробности от личния си живот. Явно вижданията й за това как да се прави на човек от народа, са малко сбъркани…Поредните снимки от козметичния салон са само доказателство за липсата на вътрешни корективи при показаването й в социалната мрежа…

    Reply to this comment

Добавете коментар