Топ 5 на най-кофти снимките на фолк певици (+ ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Вижте кои са най-потресаващите снимки на фолк певиците

На потресаващи фотоси на родните изпълнителки се натъкна kliuki.net. Фолк певиците ни може и да се имат за най-красивите жени в България, но тези снимки ще ви убедят точно в обратното. Вижте как изглеждат чалгаджийките, когато не позират за снимка и са без фотошоп. Кадрите направо ще ви шокират.

Тази снимка на Глория може да ви докара кошмари

Тази снимка на Глория може да ви докара кошмари

„Мумията се завръща!“ Така форумци коментират неизвестна снимка на фолк певицата Глория. Повечето от тях са направо ужасени от вида на певицата. „Бегай братче, по-добре да си легна с мъж“, коментират ужасени интернет потребители. И не крият, че са потресени от визията й.

Андреа сякаш е бръкнала в контакта

Андреа сякаш е бръкнала в контакта

Андреатупирана ли е или просто е бръкнала в контакта? Този въпрос доста време мъчи някои от антифеновете на звездата. Фолк певицата шокира с щръкналата си грива по време на репетиция. Че на всичкото отгоре е и без грим. Цяло чудо е, че танцьорите около нея не са получили удар при вида й.

Леле Боже! Това Райна ли е?

Леле Боже! Това Райна ли е?

„Ужас! Ще сънувам кошмари!“ Това е мнението на интернет потребителите за визията на Райнаот конкурс за красота. Неподходящо червило, огромни вежди – фолк дивата определено е далеч от днешната си доста по-приятна визия.

Хорър! Ивана прилича на плашило

Хорър! Ивана прилича на плашило

Не по-малък ужас ни докара Ивана. Фолк певицата направо втрещи феновете с този кадър. „Прилича на клоун от цирка“, коментират почитатели на фолкаджийката. Определено силният грим не е най-подходящ за изпълнителката.

А лицето на Мария не се вижда от устните й

А лицето на Мария не се вижда от устните й

Фолк певицата Мария също има кофти снимки. Но на една от тях устните й скриват цялото й лице. „Хорър“, коментират форумци в едни глас. И допълват, че тази снимка затвърждава напълно факта, че  Отварачката никога не е изглеждала добре.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар