Фолк певици пропищяха: Николета ни окраде!

Гласувайте за статията

Ето кои изпълнителки пропищяха от плеймейтката

Освен, че е крадла на мъже, плеймейтката Николета Лозанова се оказа и крадла на модели. Особено що става въпрос за облекло. Въпреки че мнозина твърдят, че плеймейтката може да бъде пример за модна икона, ние от Kliuki.net. се натъкнахме на доста шокиращо разкритие – плеймейтката просто краде от останалите звезди.

Този чифт очила скара Андреа и Николета завинаги

Този чифт очила скара Андреа и Николета завинаги

Първа преди дни пропищя фолк певицата Джорджиа. Както горещата Арена писа, плейметката откраднала дизайна на бижутата и стайлинга на певицата. Изпълнителката се оплака, че освен Владо Арабаджиев, Николета й краде и дрехите – факт, който бе доказан лично от нея.

Джорджия пропищя от кражбите на Николета

Джорджия пропищя от кражбите на Николета

Не по-малък скандал се разрази преди близо година за чифт очила. Дизайнерския аксесоар на Том Форд скара бившите дружки Ни Ло и Андреа и ги раздели завинаги. Днес Андреа не иска и да чуе за плеймейтката. Която след като се похвали два пъти с тях реши, че никой няма право да ги носи освен нея. А феновете на  Андреа твърдят, че тя  първа е решила да ги включи в клипа си.

Николета отмъкна и бельото на Мария

Николета отмъкна и бельото на Мария

Още една изпълнителка има всички основания да се ядосва на Ни Ло – фолк певицата Мария. Преди няколко години очарователната годеница на Християн Гущеров реши да наложи нова мода – изяви по сутиен. И дори засне гореща фотосесия със синьо бельо. Лозанова обаче най-безсрамно й го отмъкна. И заяви, че носи уникален тоалет на рожденния ден на Петко Димитров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Фолк певици пропищяха: Николета ни окраде!”

  1. Velichka Terzieva

    Ное. 14. 2012

    pulni idioshtini!

    Reply to this comment

Добавете коментар