Защо децата на чалгаджийките изглеждат така (Снимки)

Гласувайте за статията

Наследничките на фолк певиците масово копират чалгаджийките

Едва ли ще видим някога Глория или Анелия да се държат така, но дъщерите им–със сигурност. Новата мода сред фолк певиците да се снимат с устни в поза кокоше дупе се прехвърли и върху децата им. Коя е причината?

Дъщерята на Анелия не спира да се цупи

Дъщерята на Анелия не спира да се цупи

По всяка вероятност наследниците на днешните чалга звезди масово копират фолкаджийките, които имат за идоли. Певиците обаче не си дават сметка за излагациите на сцената, а също и за вредата, която нанасят на невръстните тийнейджъри.

Преди време видяхме дъщерята на Глория–Симона да позира по този начин. Изненадващо откъде е придобила този маниер бъдещата поп звезда, след като майка й е последният човек решил да се снима така.

Симона също е вечно нацупена

Симона също е вечно нацупена

Оказа се, че не само Симона, но и дъщерята на Анелия — Ивон обожава да си прави подобни снимки. Анелия винаги е била пример за подражание в това отношение, тъй като обичайно се държи като зряла и сериозна жена.

За сметка на това колежките й масово залагат на скандала, обличат се оскъдно и дори прекаляват с грима. А снимки от подобен характер непрекъснато обикалят мрежата. Крайно време е чалга дивите да помислят не само за щедрите хонорари, които взимат, но и за поведението си пред медии и общество. Дъщерите на някои от тях са отличен пример какво влияние оказват върху децата.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Защо децата на чалгаджийките изглеждат така (Снимки)”

 1. Nedelina Simeonova

  авг. 05. 2012

  e to the bqha samo decata na chalgadjiikite 😀

  Reply to this comment
 2. Valentina Cholakova

  авг. 19. 2012

  Крушата не падала по-далече от дървото, твърди мъдро народът!

  Reply to this comment

Добавете коментар