Кои родни звезди ходят с едни и същи дрехи

Гласувайте за статията

Джена и Преслава с еднакви дрехи по участия, Алисия и тя

Кризата изглежда е ударила сериозно по джоба на родните певици. Изпълнителките все по-често са засичани по участия с едни и същи дрехи.

Цяло лято Джена не свали прочутата си бяла рокля

Цяло лято Джена не свали прочутата си бяла рокля

Лидер в листата за най-повтарящ се изпълнител е Джена. Брюнетката, която е по-известна като стипцата на фолка бе хваната с един и същ тоалет на цели три участия. Вероятно певицата се е надявала, че  понеже пее с една дреха в различни градове, никой няма да забележи, че пести от дрехи. Надяваме се поне да си е изпрала роклята преди за пореден път да я навлече.

Джена почти не свали и тази рокля от гърба си

Джена почти не свали и тази рокля от гърба си

Другият тоалет, който се оказа толкова любим на Джена, че тя не го сваляше от гърба си цяло лято е оранжева плетена рокля. С нея изпълнителката редовно се проявяваше по участия, сватби и концерти, пишат от kliuki.bg.

Хванахме и Преслава, че не си сменя гащите

Хванахме и Преслава, че не си сменя гащите

Колежката й Преслава не остава по-назад. Истинска радост за окото е фактът, че Преси заряза кичозното си и натруфено облекло. Но късите панталонки изглежда станаха прекалено любими на певицата. Тъй като тя почти ни ги сваляше доста време по концерти и участия.

И на Алисия не са й чужди подобни издънки по участия

И на Алисия не са й чужди подобни издънки по участия

Не остава по-назад и колежката им Алисия. Любимата на Ники Михайлов също неведнъж се е появявала по участия в едни и същи дрехи. Така например изпълнителката се появи на концерт в нощен клуб с елегантна черна рокля с широк колан. Ден по-късно с абсолютно същия тоалет тя се появи на наградите на известно радио.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Кои родни звезди ходят с едни и същи дрехи”

  1. Deniss Baliev

    сеп. 09. 2012

    Точно тези снимки на Пресито са от един и същи ден.

    Reply to this comment

Добавете коментар