Фолк певица стана ЗА СМЯХ с фотошоп снимки (ВИЖ ГИ)

Гласувайте за статията

Късокраката Марая се издокара като топ модел в плажна фотосесия

Пълен резил! Фолк певицата Марая стана за смях с последната си фотосесия. Късокраката чалга дива, реши да си направи реклама с горещи снимки от плажа, но така се изложи, че повече нямаше накъде. В стремежа си да направи тялото си перфектно, брюнетката доста прекали с фотошопа. Дотолкова, че ниската й и трътлеста фигура, заприлича на тази на някой топмодел.

Марая се издокара като манекенка в новата си фотосесия

Марая се издокара като манекенка в новата си фотосесия

Плажната фотосесия Марая засне на Слънчев бряг, където твърди, че е на почивка. Според запознати обаче, фолк певицата се надява да я ангажират там за някое участие и да си намери някой баровец, който да й даде поне 500 лева, за да пие кафе с него.

Дори топмоделите могат да й завидят за формите, които й е придал фотошопа

Дори топмоделите могат да й завидят за формите, които й е придал фотошопа

„Бях на почивка в този курорт, но отдавна бях планирала да посветя един ден на фотосесия край морския бряг.“, твърди неизвестната брюнетка, цитирана от glory.bg. И допълва, че още от пролетта мечтае да се щракне за спомен на плажа.

Очевидно дори за опитния фотограф Любомир Любенов не е било по силите да направи от късокраката госпожица подходящ модел. По тази причина е и прибягнал до фотошопа, за да й придаде желаната визия.

А ето как изглежда Марая наистина

А ето как изглежда Марая наистина

Самата Марая не спира да сипе суперлативи по негов адрес. И с основание — фотографът изглежда е истински виртуоз с редактиращата програма, щом е успял да й придаде малко чар дори на нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар