СМЯХ! Фолк певицата Гергана е красавица, но с фотошоп

Гласувайте за статията

Русото изкушение Гергана отдавна не е на върха, а явно се опитва да се докара привлекателна с помощта на специални програми

 

Гергана може би се опитва отново да достигне славата си от преди години!

Тя отдавна не е хитова изпълнителка, но затова пък въобще не й липсват фенове.

Сравнете сами!

Сравнете сами!

Само, че повечето са огорчени, след като лъсна истината за… нейната красота. Миньончето си е привлекателно и това никой не може да отрече, но явно става още по-омагьосваща с помощта на фотошопа, пише HotArena. Иначе, без него тя е напълно неузнаваема.

Гергана сама се накисна като публикува своя необработена снимка на страницата си в социалната мрежа и предизвика доста смущаващи коментари. По-обемният й нос и изострената брадичка веднага лъснаха, защото обикновено са замаскирани. Не и сега! Всеки детайл от лицето на пайнерката излезе наяве и веднага тръгнаха грозните приказки. Гергана не се стресна и остави фотото да виси в пространството, за да му се радват поне най-верните й почитатели. Някои от тях дори сравниха блондинката с украинката Юлия Тимошенко. През годините Гери я оприличаваха по-скоро на Барби или наша версия на Пам Андерсън, а сега я взеха за известната дама политик. Е, явно още има хляб в бомбата и не е късно нейният блясък да бъде възроден.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар