Фолк бомбата Елена Велевска влиза в „Пайнер“ (Звездите позеленяха от завист)

Гласувайте за статията

Фолк бомба Елена Велевска е новото попълнение на „Пайнер”, бг звездите иззлобяха заради пищния й естествен бюст

Македонката Елена Велевска от дни е в редиците на Димитровградката люпилня за фолк звезди „Пайнер”. Новата изпълнителка освен, че ще извива глас по родните чалготеки може да се похвали с най-впечатляващия естествен бюст сред родните певици от лекия жанр.

Елена Велевска

Елена Велевска

Велевска е истинска секс бомба с впечатляващите размери на напълно естествените си женски прелести. Слуховете, които се разпространяват разказват, че обиколката на гърдите на македонската турбо фолк звезда била повече от 100 см.

Едно време с такива размери можеше да й съперничи Преслава. Нашенската Певица на годината се пърчеше с цели 105 см пищна гръд. Но заради болки в гърба и други болежки певицата си оперира бюста. Наложи й се да го намали.

А и Десислава донякъде можеше преди да съперничи на Елена с изобилен бюст. Само, че и тя го намали при специалисти в Германия, предават от лидера в светските новини  hotarena.net.

Така, че освен да завиждат на македонската секс бомба друго не могат да направят бг звездите. Защото такива големи гърди и то естествени със свещ да търсиш не можеш да намериш. Родните поп фолк певици предпочитат силиконовите импланти. Но те не достигат такива внушителни размери.

Македонската Цеца, както наричат в родината Велевска предизвика истинска еуфория с появата си в „Пайнер”. Дори Борис Дали яко хлътнал по пищната й гръдна обиколка. Запознати твърдят, че няма да пропусне шанса да се сближи с надарената си колежка. Нищо, че Елена Велевска има дъщеричка. Която е на 7 години.

Вижте снимките на македонската секс бомба Елена Велевска в нашата галерия!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар