ТОП 3 на фолкаджийките, които ти иде да хванеш отзад (СНИМКИ)

Звездите изпъкват с особено апетитни форми и събират най-много овации в мрежата

 

Родните чалга дами са все излъскани, с изваяни форми и оскъдни одежди. Съвсем естествено само заради това те успяват да събудят фантазията и желанията на мъжете, независимо, че не всичко дължат на природата, а по-скоро на пластичните хирурзи.

Няколко от по-изявените имена във фолк средите са особено атрактивни за публиката и често в мрежата са обект на цинични коментари при това не тези, които съдържат критика и оплювания, а онези от сорта на „само да те гепна, гащите ще ти цепна”.

Може да са само мечти и повечето да си остават с „очи пълни, а ръце празни”, но фактите са такива – задните части на тези певици редовно са обект на страсти и мръсни подмятания. Ето и кои са те.

Малина е майсторка в танците, а супер динамичните кючеци сигурно успяват да поддържат меките й части в отлична форма. Потребителите изключително хвалят певицата отзад и определено не биха й отказали, нищо, че вече е от старото поколение пайнерки.

Малина е много добра в танците, а меките й части са мечта
Малина е много добра в танците, а меките й части са мечта

 

Галена – за нея, каквото и да се каже, все ще е малко, а и едва ли има подобна класация, в която тя да не присъства. Палавницата често ни разкрива какво крие под полата си, а в началото на кариерата си съвсем ни осветли по въпроса с прелестите си. Нейното дупе е много примамливо, толкова, че чак плъзнаха слухове, че го е направила по-сочно с помощта на импланти.

Галена редовно ни го показва, че да видим колко е хубаво

Галена можа да е върха, но Камелия държи първото място. Нейните горещи летни фотосесии са едни от най-популярните и интригуващите за аудиторията. Тук също няма скрито-покрито.

Камелия разкрива защо е номер 1
Камелия разкрива защо е номер 1

Веднъж Ками дори си позволи да „облещи” седалището на участие, когато се появи с такива панталонки, които нямат нужда от дълъг разказ. Всички нейни почитатели помнят гледката, както помнят и всеки детайл от стегната й фигура и особено нейните изяви като „зайче”.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.