ЧАСОВЕ ДО ВИП ФИНАЛА! Виж кой е лидер в гласуването

Гласувайте за статията

„ВИП Брадър” ни забавлява в продължение на два месеца, а днес един от съквартирантите ще бъде обявен за любимата звезда на България

 

Никол, Орлин, Къци, Багата или Фънки? Това е въпросът, който вълнува хиляди българи, които тази вечер ще седнат пред екрана и ще стискат палци на своя любимец.

„ВИП Брадър” свършва и остават часове до големия финал. Тогава ще разберем кой от звездите в Къщата е събрал най-много симпатии от зрителите и ще излезе като победител от шоуто. От месеци, дори още преди старта на предаването, се говореше, че най-вероятният лидер в реалитито е Багата. После боецът се изложи тотално и нагласите на хората значително се промениха. Пиянските му изпълнения оставиха горчив вкус в болшинството от феновете, а половинката му Любина се е покрила от срам да не й задават неудобни въпроси.

Съквартирантите готвят в очакване на финала

Съквартирантите готвят в очакване на финала

Все пак, дори и след случилото се, има такива, които го подкрепят. Показателни за това са гласовете до момента. В есемес надпреварата нещата са на кантар, но с преднина за…Къци Вапцаров. Ексводещият се надява да възроди славата си и да се сдобие с ново предаване, защото силно копнее отново да е в ефир. Дали това ще се случи и истина ли ще се окажат слуховете, че той ще спечели наградата, а тя ще е собствена продукция в Нова ТВ, ще разберем съвсем скоро.

Къци води в гласуването

Къци води в гласуването

Къци се яви като заместник на провалилият се Благой, който се смяташе, че ще бъде фаворитът. Точно той следва по петите мистър Невада и нещата като нищо да се преобърнат…, но всичко се случва на живо и може би окончателно ще узнаем дали се решава от сценаристите или от народа.

Никол, Орлин и Фънки също имат своите почитатели, които се надяват те да са първи в класирането, ала какво ли точно ще стане, ще видим след малко.

 

Дали пък красивата Никол няма все пак да грабне наградата?

Дали пък красивата Никол няма все пак да грабне наградата?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар