Филип Плейн се върна при Морган Осман (Вижте ги по-влюбени от всякога – Снимки)

Гласувайте за статията

Филип Плейн заряза гадже заради Морган Осман, дизайнерът се събра с бившата си, която съди за клевета

Филип Плейн, който се раздели най-скандално с Морган Осман се е върнал при нея. Дизайнерът заряза сегашното си гадже Джъстин Хърдек заради бившата си. С която скъса преди време.

Снимка: Инстаграм

Връзката на Плейн и Морган не прекратена тихо и мирно. А с невероятен скандал. Тя обвини любовника си, че всичките му дизайнерски дрехи се шият в Турция. А турските марки после сменя с италиански. Дрехи купени за 20 долара дизайнерът продавал като свои за 800.

Снимка: Инстаграм

Морган нарече Филип Плейн измамник и го обвини, че е опитен използвач в печеленето на пари. В същото време му липсва вкус и оригиналност. Наемал професионалисти да му вършат работата. „Той не е никакъв дизайнер!”, посече го тогава госпожицата.

Сника: Инстаграм

Според изданието Page Six обаче Плейн, който сменя любовниците си като носни кърпи е забравил обидите, които публично му нанесе бившата му и тя отново топли леглото му.

За това свидетелстват снимки в социалната мрежа. Които двамата публикуват. Дизайнерът е пуснал няколко фотоса с Морган. А реалити звездата, написа към кадър, на който позира с любимия си, че на този ден преди две години са се срещнали. Двамата са по-влюбени от всякога, явно са забравили грозните думи, които си казаха при раздялата.

Да припомним, че и нашата Моника Валериева бе замесена в скандал с Осман Морган и двете си скубха косите в Инстаграм когато стана ясно как преди време плеймейтката се намърда в легото на Плейн докато топ дизайнерът бе все още във връзка с бишата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар