Филип Плейн разби сърцето на Николета – вдига сватба с друга! (Вижте избраницата му + Всичко за събитието)

Филип Плейн разби сърцето на Николета – вдига сватба с друга! (Вижте избраницата му + Всичко за събитието)
5 (100%) 1 vote

Филип Плейн най-желаният ерген от Николета и други световни красавици ще се жени за румънска хубавица

Филип Плейн заби нож в сърцето на всички красавици, избра си Андреа Сасу за булка. Модният дизайнер вдига сватба с румънката. Която му бе бивша пиарка. Преди няколко месеца модният гуро й е предложил брак.

Германецът дълго време бе влюбен в  Оксана Кондакова, на която даже беше подарил годежен пръстен. Но така й до брак между тях не се стигна. Рускинята, която бе смятана за жива муза на Филип Плейн бе заменена от румънката Андреа Сасу.

Факта, че немският авангарден дизайнер ще скъса с ергенския си живот докара до истерия всички красавици. Които обявиха траур след новината за предстоящия му брак.

Филип Плейн е започнал мега строеж за бъдещата си съпруга. Дизайнерът е купил постройка на хълм в луксозното богаташко предградие на Лос Анджелис „Бел Еър” заедно с 1,5 хектара свободна земя около нея.

Част от къщата е съборена за да се реновира според желанията на модния гуру. Филип Плейн всеки ден пуска снимки в Инстаграм от новата си придобивка. Като романтично нарича палата, в който ще заведе любимата си половинка Андреа „къщата на моите мечти”, предават от електронното издание за новини pik.bg.

Според мнението на експерти по недвижими имоти палатът на Плейн ще глътне поне 27 милиона евро. Но той не се скъпи да инвестира. Да припомним, че успешният германец има още няколко къщи с уникална архитектура в Италия, Швейцария и Монако. Но най-голямото му желание било постоянния адрес на семейното му гнездо да е в Лос Анджелис.

Вижте още много снимки на Филип Плейн и изгората му, както и фотоси от „къщата на мечтите“ в ншата галерия!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар