Филип Плейн показа екстравагантното си имение в Уестсайд за 280 млн (Вижте в какъв разкош тъне – Снимки)

Гласувайте за статията

Модният гуру е на път да сбъдне най-голямата си мечата, която преследва от години

Филип Плейн е постигнал всичко на този свят – има успешен бизнес, собствена модна марка, която му носи купища пари и красавица до себе си. Но най-голямата си мечта, която преследва в продължение на  20 г е на път да сбъдне скоро.

Модният гуру се похвали в Инстаграм със снимки от новото си величествено имение, което строи в богаташкия квартал Уестсайд, от фотосите се вижда, че скоро ще бъде завършено и Плейн ще се нанесе.

Имението на Филп Плейн в Уестсайд
Снимка: Инстаграм

Говори се, че общата стойност на лъскавия имот, който се разпростира на  14 декара се оценява на 280 млн. В личния си профил в социалната мрежа дизайнерът написа, че всичко е започнало с негова детска мечта от преди 26 години. Купил парцела през 2014. Като негов собственик е бил магната, пилот и продуцент Хауърд Хюз.

Думите на Филип Пкейн са придружени от много снимки на екстравагантното имение, ремонтите, в което ще продължат и догодина.

Модният гуру ще тъне в невиждан разкош
Снимка: Инстаграм

Само след няколко месеца той ще се настани в основната сграда, а в къщата за гости все още не е напълно готова. Определяната като връх на суетата сграда е толкова обширна, че може да побере 3 петчленни семейства.

Помещенията в нея са облицовани с мрамор и естествено дърво като преобладават белия и черния цвят. Но могат да се видят цветни акценти в ръчно нарисуваните тапети, наподобявайки картини от тропическа джунгла.

Стълбището, което свързва първия с втория етаж е вдъхновено от филма на Дисни „Красавицата и звярът” , а всички дръжки на вратите са с гравирани с инициали “Falcon View Crest”.  Въпреки, че прозорците в стаите са от пода до тавана, на него са окачени грандиозни осветителни тела с множество кристали Сваровски.

А вместо традиционен басейн Плейн е намислил да изгради плажен клуб, който ще носи името „Лебедът”, предават от  life.dir.bg.

Вижте още снимки в галерията!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар