Филип Киркоров шашна с безумен спортен екип (Певецът се издокара като клоун – Снимки)

Гласувайте за статията

Няма да повярвате как се издокара ексцентричния крал на руската естрада и шоубизнес

Филип Киркоров не спира да ни учудва както със своите ексцентрични образи, така и с промени в имиджа си. Вероятно  си спомняте, че преди 2 седмици певецът коренно промени цвета на косата си, оставайки я бяла. Тогава мнозина се съгласиха, че новата прическа му отива.

Вярно е, че Киркоров не се спря само на една промяна в цвета на косата си. Отдавна е известно, че звездата предпочита дрехи в ярки цветове, натруфени  с всевъзможна декорация и кристали. Така и този път певецът не се сдържа в избора на следващия си комплект, появявайки се в прекалено ярки цветове.

Певецът втрещи с клоунски вид, но има и такива, които го харесват
Снимки: Инстаграм

В поредица от снимки в своя Instagram, Филип се пусна пред феновете в спортен екип в наситено син оттенък, който съчета заедно с ярко розов суичър, допълвайки образа си с кецове, в същия бонбонен цвят.

Въпреки пъстротата на цветовете, не с това обаче привлече най-голямо внимание към себе си. Фигура на маймуна, на фламинго и зайче – приковаха очите на последователите към  образа на Филип Бедросович. Те се питат колко смелост е необходима, за да се пусне в такъв вид като на клоун. А други го сравняват с ходеща зоологическа градина.

Някои фенове разкритикуваха своя любимец: „Подарете тези луди дрехи на някого и се облечете като истински заможен мъж”, гласи един от коментарите.

Излишно е да казваме обаче, че някои се зарадваха на образа на Киркоров:  „Филип, толкова си ярък на фона на чисто бялия сняг!“, „Прекрасен си, Филип!“, и засипаха с комплименти краля на поп сцената, предават от wday.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар