Филип Киркоров спретна тузарски РД на дъщеря си (Снимки от празника на Алла-Виктория)

Гласувайте за статията

Филип Киркоров организира бляскав 9-ти рожден ден на щерка си

Естрадната легенда отбеляза деветия рожден ден на дъщеря си Алла-Виктория с огромна елха и мащабно парти.

Филип се успокои, след като се оказа, че с баща му Бедрос имат изградени антитела срещу коронавирус, и реши да се поотпуснат и да си позволят едно неособено скромно тържество. Мащабът при руската звезда с български корени винаги е огромен. Именно затова Киркоров украсява в двора си няколкометрова елха, с която да зарадва Алла-Виктория.

„Събитията от живота ни пряко зависят от нашето настроение. Искам празници! И ще има! И давам шанс на всеки един ден да стана най-прекрасният в живота ми! Радвам се, че съм заобиколен от роднини и приятели, с които съм готов да удвоя тройното си щастие!“, споделя емоционално Киркоров.

Филип Киркоров дъщеря

Снимки: Инстаграм

За купона Филип кани известни илюзионисти, които да забавляват звездните му гости. Сред тях се открояват Сергей Лазарев, водещият Андрей Малахов и редица други руски сензации. Киркоров не пропусна да благодари на баща си Бедрос, който се грижи за музикалното оформление на тържеството и изпява всички най-знакови песни от репертоара си.

„Дядото Бедрос Киркоров изпълняваше най-добрите песни. Той вече е на 88 години. Вечна безкрайност и ентусиазъм“, пише Филип под снимка с баща си.

Руската мегазвезда споделя, че по традиция празнува рождения ден на дъщеря си Алла-Виктория в първия ден на зимата – 1 декември, макар датата на раждане да е 26 ноември, писа „България Днес“.

Снимки: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар