Филип Киркоров се мазни на Кичка Бодурова

Гласувайте за статията

Бившият на Алла Пугачова се държи мило с с бг-звездите на руска земя, а като дойде в България общува изберателно с тях

Филип Киркоров

Филип Киркоров знае как да накара Кичка Бодурова да се почувства звезда в Русия

Кичка Бодурова отлетя за Москва, където прекара 3 незабравими дни, съчетавайки приятното с полезното – свой пищен концерт пред българо-руска публика.

Научавайки, че ще пристигне, Филип Киркоров веднага й изпратил покана за новото си шоу в Москва. Изненадал я още на летището, където специален гид я посрещнал и взел куфарите й за хотела, а самата тя била откарана директно в Кремъл с 12-метрова бяла лимузина.

„Беше невероятно! Филип е страхотен приятел и ми демонстрира уважение, което никога няма да забравя“, споделя Бодурова.

В концертната зала на червения дворец се състоял мегаспектакъл на Киркоров, реализиран по бродуейски. След последния бис Филип лично се срещнал с гостенката си от родината си и я поканил на т.нар. афтър-парти.То се провело следващата вечер и било топ събитието в местния светски живот. Марковите питиета и снобски деликатеси не впечатлявали никого, защото били обичайни за подобни изяви в Русия, където артистичният свят е на особена почит, научаваме от вестник „Уикенд“.

Киркоров наел лимузина за звездната си гостенка от България и за следващия ден. На почерпката присъствала и самата
Алла Пугачова, с което показала, че още държи на приятелството си с Филип, макар и официално да са разведени. „Двамата се държаха така, все едно вчера са се срещнали. Между тях има огромна любов“, свидетелства Кичка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар