Филип Киркоров се издаде! Ето коя е майката на децата му (Ексклузивни снимки + още разкрития)

Гласувайте за статията

Мистерията падна, певецът без да иска издаде коя е сурогатната майка на не децата му

Филип Киркоров е на само успешен шоумен и певец, но и грижовен баща. Кралят на попа в Русия отглежда 9-годишната Алла-Виктория и 8-годишния Мартин. И двете деца са родени от сурогатна майка, чието име той пази в тайна.

Журналистите обаче успяха навържат фактите и да открият жена, която може да е биологична майка на децата му. И така, авторите на анонимния канал Telegram Kuryatnik посочват Наталия Ефремова, близка приятелка на Киркоров и съсобственик на бутик в центъра на Москва за жената дала живот на наследниците му.

Наталия Ефремова, предполагаемата майка на децата на Киркоров
Снимка: stars.clutch.net.ua

Според източника тя се е запознала с Филип преди 10 години, когато „кралят на попа“ се появи в бутика. За първи път Ефремова попадна в обективите на фотографите по време на кръщенето на дъщеричката  Алла-Виктория.

Нталия Ефремова е кръстница на Алла-Виктория
Снимка: VBOX7

След раждането на наследниците на певеца Ефремова поема задълженията на кума и възпитател на децата. Наталия живее в имението на Филип: това се потвърждават Мартин и Алла-Виктория, които издават по време на участие в една  програма че „майка на Наташа“ живее с тях и показаха рисунки, изобразяващи симпатична тъмнокоса жена.

Наталия с децата и Филип
Снимка: stars.clutch.net.ua

Авторите на канала съобщават още, че месечната издръжка на „биологичната майка“ струва на Киркоров 1 милион рубли. Парите са гаранция, че Наталия ще продължи да отглежда децата и няма да се върне към управлението на бизнеса си, предават от stars.clutch.net.ua.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар