Филип Киркоров втрещи с голямо шкембе (Атрактивният поп певец се запусна – Снимки)

Гласувайте за статията

Кралят на руската естрада загуби битката с килограмите, лъсна с голямо шкембе

Филип Киркоров обича да изумява публиката със своя ефектен външен вид, затова е много внимателен при избора на дрехи за всяко събитие. Но изглежда този път не всичко мина по обичайния сценарий, защото певецът се появи пред публиката в далеч не добра светлина.

Заедно с децата си Алла-Виктория и Мартин-Кристин, както и в компанията на 88-годишния си баща, Киркоров отиде на премиера където папараците вече го чакаха.

Певецът реши да избере удобен ежедневен стил – шапка, яке, панталон и бяла тениска, които подчерта корема на Филип.

Дрехите на Киркоров не можаха да скрият голямото шкембе, което е пуснал
Снимки: wday.ru/Татяна Карпова

Трябва да отбележим, че Киркоров се бори с наднормено тегло в продължение на много години. С различна степен на успех той или отслабва, или отново вяръща излишните  килограми.

Веднъж певецът сподели: „Склонността ми към наднормено тегло ми пречи чудовищно в живота, постоянно се боря с килограмите.  Какво трябва да се направи? Рецептата е една. Когато внезапно спра да ям, ставам много ядосан, затова седя вкъщи, заключен с ключ, за да не се отпусна и да не приличам на ядосано гладно куче.”

Филип Киркоров признава още, че Алла Пугачева е истинският мотиватор за него. Нейната  остра критика едно време накара Киркоров да се заеме сериозно със себе си. Но явно с възрастта мотивацията му отслабна и той се запусна, пише wday.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар