Фики съсипа Преслава, показа с коя я замени (Фото на влюбените)

Гласувайте за статията

Фики Стораро показа с коя замени Преслава.

Наскоро Фики обяви категорично, че няма връзка с Преслава. А са преди месец изпълнителят разкри, че жената до него е известна певица. Дори не отрече, че това е Преслава. Но тя така и не пожела да разкри официално, че със Стораро-младши имат връзка. Това явно е изчерпало търпението му и той е сложил окончателен край на колебливите им отношения.

След този развой на събитията се заговори, че Преслава е паднала в обятията на Слави Трифонов. Той наскоро бе засечен с друга красавица и явно певицата отново се оказа в ролята на зарязана. Фики също побърза да покаже, че не дълго сърцето му е стояло свободно. Наранен от колежката си, той потърси утеха при своя бивша приятелка.

Стораро-младши сподели умилителна снимка с красавица на име Гюлджан. Под нея написа на турски „любов“. Девойката е от Търговище и не за първи път демонстрира интимна близост с изпълнителя. Преди година-две двамата отново го играха гаджето и явно любовта им е възкръснала. Близки на красавицата споделят, че тя е изтрила профила си в социалните мрежи.

Причината – била е наясно, че след като Фики сподели тяхната обща снимка, интересът към нея ще стане огромен. А до скоро в профила й са се мъдрели доста техни общи снимки. Освен това става ясно, че семейството на Гюлджан вече се познава с това на Стораро-младши, пише secret.bg.

Фикрет явно не е от тези популярни личности, които иска за пазят личния си живот в тайна. След горчивия си опит с Преслава, той се е заканил да демонстрира чувствата си без притеснения. Явно все пак е успял да превъзмогне раздялата, въпреки че преди нея се говореше за доста сериозни отношения с колежката му. Близките на Фики обаче са категорични, че Гюлджан е точното момиче за него и ще се радват именно с нея да създаде семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар